IOPT: ZELFontmoeting

IOPT: ZELFontmoeting
“Ken uzelve”; dat is een oude (Griekse) wijsheid. Op basis van zelfkennis kun je als volwassen man/ mens jezelf ter hand nemen, jezelf reguleren, leiding geven aan jezelf. De grote vraag is niet alleen: wie ben ik? Maar ook: Hoe leer ik mijzelf beter kennen? Hoe kom ik in contact met onbekende kanten van mijzelf? Hoe kan ik mijzelf met nieuwe ogen, helder waarnemen?

De Methodiek van Franz Ruppert, IOPT is uitermate geschikt om jeZELF te kunnen ontmoeten, om onderbewuste stukken van jezelf te kunnen belichten, om verdrongen delen van jezelf weer in te kunnen sluiten.

Door te werken met een “zin van intentie” kun je woorden uitleggen op de grond met vloerankers. Deze woorden fungeren als topjes van de innerlijke ijsberg. Elk woord doet een onderliggende wereld oplichten en brengt onderbewuste ervaringen, beelden, gedachten aan het licht. Zo krijg je contact met jouw emotionele brein/ limbisch brein en zo kun je oude ervaringen gaan verwerken, op jouw tempo, onder jouw eigen regie, in jouw eigen body-mind systeem.

Deze methodiek werkt zowel in groepsverband, waarin anderen voor delen van jou kunnen resoneren, als in een individuele sessie waarin jij contact maakt met je eigen innerlijk landschap. Zelf online werkt deze methodiek fantastisch.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en agenda

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en agenda

Voor
TheartofbeingaMAN

 

Je hebt je succesvol ingeschreven. Klik op de bevestigingslink die je in je e-mail ontvangt

Share This